Opis forum
Użytkownik
Wie ktoś może w jaki sposób będziemy odpytywani? Jak szczegółowo trzeba się tego nauczyć? ^^
Użytkownik
jedni mówią, że tylko tak ogólnie pyta typu 'sratatata', ale starszy rok coś wspominał, że lubi jak ktoś datami sypnie. Że niby tak mądrzej ;p
Użytkownik
Z dwóch źródeł wiem, że w tamtym roku to był najbardziej lajtowy egzamin..
Mimo wszystko to mnie nie pociesza bo samo czytanie tego jest 'dziwne'.
Użytkownik
Otóż z pewnych źródeł wiem, że:
1. Pytko, podobnie jak Dąbała, nie owala. Trzeba wykazać się ponoć wybitną niewiedzą, żeby u niego nie zdać.
2. Ma standardowy zestaw kilku pytań, które zadaje większości osób.
3. Na historii mediów czepia się dat, ale jak ktoś pogada cokolwiek to i tak zda.
Użytkownik
mam nadzieję, że nie będzie pytał o 'cięcia na kłach mamuta'
miłej nauki.
Użytkownik
Anita.Jachimczuk napisał:
miłej nauki.
Będzie pytał o pisanie na piasku, bo to był przełom dziejowy przecież Oo
Użytkownik
Michał_Kaczor napisał:
Anita.Jachimczuk napisał:
miłej nauki.Będzie pytał o pisanie na piasku, bo to był przełom dziejowy przecież Oo
Nie ! Będzie pytał o pisanie na piasku, bo Jezus pisał na piasku
P.S. Zapomniałam o najważniejszym - ze wszystkich sił nawiązujcie do Jezusa, nawet jeśli byłoby to debilne. Jak nic nie będziecie wiedzieć, Jezus was uratuje
milka_florczak napisał:
P.S. Zapomniałam o najważniejszym - ze wszystkich sił nawiązujcie do Jezusa, nawet jeśli byłoby to debilne. Jak nic nie będziecie wiedzieć, Jezus was uratuje
zgadza się. Trzeba powtarza wrazie czego "Jesus is GREAT". Ma taki wygaszacz i tekst na facebooku jako ulubiony cytat;p
Użytkownik
Real man loves Jesus
Użytkownik
i srebrna skoda^^
Użytkownik
Może u niego trzeba po angielsku opowiadać i 5 z miejsca Oo4
Użytkownik
od razu wpleć dialekt mediolański, łacinę i jeszcze francuszczyznę jeżeli znasz ;p
Użytkownik
wtrącajcie hiszpańskie i włoskie słowa. A jeżeli tylko po polsku to koniecznie z jakimś akcentem
Użytkownik
wejdę i powiem OLA proszę księdza