Opis forum
Użytkownik
Czy ktoś, kto wypożyczył jedyną kopię książki Kultura w całościowym planie rozwoju mógłby podzielić się (umożliwić ksero)? Byłoby miło.
proponuję się złożyć w kilka osób nawet po tej symbolicznej 1 zł i zakupić ją , to co potrzebne -xero ( na wlasny użytek ) a org. oddamy do biblioteki...
Ostatnio edytowany przez KateKate (2012-06-12 19:22:02)
Użytkownik
Ja zrezygnowałem. Zamówiłem sobie i do czwartku/piątku będę miał. Ale akcja słuszna.
Użytkownik
Ile to ma stron?
Użytkownik
264
heya, czy ktos moze i chce podzielic sie notatkami z kultury?ja mam kilka wykladow, takze to bedzie wymiana dzieki! a i czy ktos wie kiedy, o ktorej godzinie, i w jakiej sali jest exam z kultury?
Ostatnio edytowany przez karla (2012-06-15 21:41:59)
Użytkownik
Polecam sprawdzić na naszym koncie mailowym. Jestem wrzuconych ok. 7 wykładów. Fajnie byłoby jakbyś się dołożyła.
Użytkownik
Pytania, które były na egzaminie w ubiegłym roku:
1. Uzasadnić dlaczego należy bronić różnorodności kulturowej
2. Wymienić cechy kultury kształtujące się w procesach globalizacji i omówić jedną z nich, jaką jest spektakularność i gwiazdorstwo
3. Różnica między grupą etniczną a mniejszością narodową w Polsce i wymienić mniejszości narodowe w Polsce
4. Co to znaczy, że kulturę lokalną cechuje aksjologiczność
5. Podać definicję kultury i jej autora
Miłej nauki!
Użytkownik
diks110-91@o2.pl
dziennikarstwo
Użytkownik
Jaki tytuł nosi ta jego książka??
Jest ona gdzieś w necie?
Ostatnio edytowany przez Patrycja WU (2012-06-17 12:42:47)
Użytkownik
Napisałem na górze:
"Kultura w całościowym planie rozwoju"
Nie, nie ma w necie ani bibliotekach.
Użytkownik
Sprawdziłem nawet w mojej radomskiej i jedyny egzemplarz został wypożyczony na czas nieokreślony -.-
Użytkownik
Na KULu też ktoś trzyma ją dość długo. Ja zainwestowałem. W większości jest to rozwinięcie tego co było na wykładach plus jakieś nowe treści.
Użytkownik
to jak wypożyczona, to jakiś wielki fan chyba ją trzyma.
"wypożyczona na czas nieokreślony" ?? ;o --> to tak wogóle można? myślę, że ją usunęli z księgozbiorów, ale się nie przyznają.
Ostatnio edytowany przez Patrycja WU (2012-06-17 18:43:19)