Opis forum
Użytkownik
Chciałabym powiedzieć iż chylę czoła przed geniuszem, który poszedł zmienić plan grupie I i V podobno w imieniu grupy i moim, bez uprzedniej konsultacji tego z nikim. Zrobiło się jedno wielkie zamieszanie, które trzeba było odkręcać, przedyskutować, zmieniać itd. Jeżeli ktoś tak bardzo się poczuł, a nie wiem kto to jest, to ma zapewniony urząd starosty, bo ja z dzisiejszym dniem rezygnuję, skoro jest osoba bardziej kompetentna i lepiej poinformowana. Żeby nie pozostać gołosłownym, w czwartek przed wykładami kilka słów na ten temat również powiem. Miło mi było dzisiaj się dowiedzieć, że zmieniłam wszystkim plan, to było naprawdę świetne posunięcie !
Użytkownik
Nie rezygnuj, lepszego starosty nie będziemy mieć...
Użytkownik
I loled.
Użytkownik
Stanislaw.Michalowski napisał:
I loled.
qft
Użytkownik
hmmm... właśnie sprawdziłam na e - kulu sobie plan zajęć na jutro, mam takie pytanie do szerzej ogarniętych w wykładach, mogłabym się dowiedzieć co oznaczają takie wykłady jak:
Historia Polski (wykład) dr hab. Mirosław Filipowicz - o ile mnie pamięć nie myli, zdawaliśmy to na I roku
kolejne:
Polityka społeczna (wykład)
Ks. dr hab. Jerzy Koperek
Alternatywne ruchy religijne (wykład)
dr hab. Robert Ptaszek
Małżeństwo i rodzina w świetle prawa kanonicznego (wykład)
Ks. dr Andrzej Łuczyński
Psychologia małżeństwa i rodziny (wykład)
dr hab. Urszula Dudziak
Polskie tradycje demokratyczne i konstytucjonalistyczne (wykład)
dr Jacek Chachaj
Pobożność w Rzeczypospolitej (wykład)
dr Jacek Chachaj
sorrrrrrry bardzo, ale ja tego nie ogarniam, może ktoś byłby tak uprzerjmy i wytłumaczyłby mi, co te TWÓRCZE przedmioty [np. pobożność w RP lol] robią na Naszym kierunku i do czego mogłyby nam się przydać w przyszłości?
z góry dziękuje za odpowiedź ;]
i czy one wszystkie są obowiązkowe czy po prostu w*ebali nam je bo ktoś je wybrał jako wykład dodatkowy?
Ostatnio edytowany przez katarzynaromanek (2011-10-18 21:56:54)
Użytkownik
ta 2 opcja z tym, ze to nie sa wszystkie wyklady, ktore mozesz sobie jako dodatkowy wybrac, podobno maja jeszcze dodac te, ktore sami wybralismy w tych deklaracjach, a czas mamy do tej soboty do 23.00 na zakodowanie ...
Użytkownik
To są wykłady dodatkowe, które ktoś już od nas z kierunku wybrał i zdążyli je wprowadzić do bazy danych - będzie ich więcej.
Użytkownik
ja proponuje spalenie na stosie xD
Nowy użytkownik
hej, czy ktos moglby potwierdzic w 100% ze nie ma zajec w piatek 14,10-15,50 z mgr Drop?Czy ta grupa zostala calkiem usunieta? Z gory dzieki za odpowiedz:)
Użytkownik
chciałabym powiedzieć, że jeszcze jutro mogę kaskę przyjąć za książkę od jakiejś zbłąkanej duszy